“Je bent van A tot Z betrokken bij het commerciële traject.”

Word jij de nieuwe Sales Consultant Checkmate bij AB?

Sales Consultant Checkmate met passie en inhoud!

Word jij blij van verkopen met inhoudelijke kennis en krijg je ook een kick van scoren? Kun jij ons helpen om middelgrote bedrijven in de maakindustrie te laten excelleren? Wij zoeken een gedreven Sales Consultant (0.8 – 1 FTE) in Vlaanderen (België).

Wat ga je doen als Sales Consultant Checkmate?

Je bent verantwoordelijk voor de groei van de omzet van onze Planning & Scheduling oplossing Checkmate. Dit realiseer jij door het verkopen van softwarelicenties, consultancydiensten en contracten voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Je bent van A tot Z betrokken bij het commerciële traject: vanaf het eerste contact met de klant tot en met de overdracht van de opdracht naar de projectleider en consultant ben jij in beeld. Onze sterke Marketing en Inside Sales afdeling organiseert (online) events en realiseert de leadgeneratie. Samen zorg je voor een goed gevulde pijplijn. Dankzij jouw achtergrond en ervaring ben jij een professionele gesprekspartner op alle niveaus, van directie tot magazijnvloer. Je signaleert en creëert behoeftes en bedenkt, eventueel samen met collega’s, creatieve oplossingen voor de klant. Je bent een sales pur sang, communicatief sterk en je beschikt over een zelfstartend vermogen.

Wie ben jij?

Je werk is afwisselend, dat betekent dat je goed kunt schakelen tussen verschillende situaties. Je hebt afspraken met klanten, bent betrokken bij demonstraties en je organiseert referentiebezoeken. Daarnaast verzorg je aansprekende presentaties of ben je host bij Webinars.

Verder stel je goed leesbare en doordachte offertes op en ben je een meester in het closen van deals. Onderhandelen en deals afsluiten zit in je DNA en geeft jou die ultieme kick. De administratieve werkzaamheden van je eigen pijplijn verwerk je in het CRM systeem, zodat je je dagelijkse werkzaamheden onder controle hebt en focus houdt op je klantenset. Je rapporteert direct aan de (Commercieel) Directeur van AB.

Wat vragen wij?

  • Je bent woonachtig in Vlaanderen (België)
  • Je hebt een afgeronde HBO+ of WO opleiding, bij voorkeur in Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie
  • Je hebt ervaring met de verkoop van bedrijfssoftware (zoals ERP, Supply Chain, Planning etc.), maar belangrijker is dat je verstand hebt van bedrijfsprocessen en je oplossingsgericht kunt denken.
  • Je hebt affiniteit met de maakindustrie en je ziet het als een uitdaging om klanten, middelgrote bedrijven in de industrie, te helpen excelleren.

Over AB

Bij ruim 500 bedrijven in uiteenlopende industriële branches hebben we succesvolle implementaties uitgevoerd. Dat maakt ons de grootste Exact partner voor de industrie in Nederland. Wij staan ervoor dat onze klanten hun bedrijfsprocessen beter organiseren én automatiseren. Met circa 80 medewerkers, verdeeld over vier vestigingen, zijn we in het hele land vertegenwoordigd.

Naast hard werken is er ook ruimte voor plezier en ontspanning: work hard/play hard. Met onze vitale en gelukkige medewerkers kunnen wij topkwaliteit leveren aan onze klanten. Hoe we dat doen? Plezier en eigenaarschap zijn centrale waarden bij AB. We geven veel aandacht aan (persoonlijke) ontwikkeling met bijvoorbeeld een mentor, groeigesprekken, opleidingen, trainingen, coaching en kennisdagen. Net als onze klanten willen we continu verbeteren. Daarnaast hebben we een zeer actieve personeelsvereniging wat resulteert in bijzondere tripjes naar het buitenland!

Wat bieden wij jou?

  • Je gaat samenwerken met slimme en sociale collega’s en krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden.
  • Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie om bij wederzijdse tevredenheid een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te gaan.
  • Een marktconform salaris met een aantrekkelijke provisieregeling, extra winstdelingsregeling, premievrij pensioen, een leaseauto, laptop en telefoon.
  • Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen.

Meer weten of direct solliciteren?

Voldoe je aan het bovenstaand profiel en wil jij AB komen versterken? Stuur dan je motivatie en CV naar werken@absc.nl t.a.v. Roland ten Broeke. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Op www.wijzijnab.nl kun je meer informatie vinden, zoals voorbeelden van projecten bij klanten. Voor vragen over de functie neem je contact op Roland ten Broeke (Directeur) op 06-51504485.

Direct reageren
Vragen? Neem contact op met Willemijn Dokter!
Willemijn Dokter
HR adviseur: "Heb jij stevige ambities? Wil jij onze klanten laten excelleren? Bij AB hebben we altijd een uitdagende functie voor je beschikbaar. Ook helpen we onze medewerkers graag écht verder. Hoe? Altijd blijven leren bij AB met de mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingsbudget."

Solliciteer nu bij AB!

Laat hieronder je gegevens achter en motiveer waarom jij een AB-er wilt worden.

  • CV
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Motivatie
    Max. bestandsgrootte: 16 MB.
---